Andeväsen

Detta är en sann historia.

För ett antal år sedan försvann en flicka spårlöst i Kina.

Hon hade varit försvunnen i ett år. Det hade varit polisutredningar efter polisutredningar som inte alls ledde någonstans. Polisen anlitade då, Jörgen.

Jörgen var ett medie. Jörgen var en maskulin ande som kunde få kontakt med andevärlden. Jörgen hade en förmåga att göra osynliga saker synliga.  

Polisen från Kina skickade över material kring utredningen till Jörgen som då befann sig i Stockholm.

Jörgen visste ingenting om flickan. Det enda han visste var att hon kom från Kina.

Han fick se på en karta över Kina.

Polisen visste givetvis var flickan kom ifrån,men troligtvis var de lite skeptiska till Jörgens andemedium, så de gav honom kartan över Kina och hans uppgift var att peka ut var flickan kom ifrån.

Han pekade med fingret på kartan, " Det jag ser är vita lastbilar,en kulle,bara grönt och ett åkeri där det finns en skylt med fyra bokstäver på."

Jörgen hade pekat ut exakt var flickan kom ifrån.

Han åkte därefter till Kina och fick träffa flickans familj. Han pratade med föräldrarna och efter en stund sa han: " Jag tror jag ska se mig omkring lite".

Jörgen gick ut och det första han såg var ett åkeri och en skylt med fyra bokstäver på.Han gick vidare och såg de vita lastbilarna,de gröna fälten och kullen han hade sett i sitt huvud. Jörgen hade vandrat den stig flickan alltid hade vandrat.


Kan detta vara en slump?Kan det vara värt att iallafall lyssna på sådana här historier?Jag tycker det är fel att skratta eller gnägga om man tycker detta är helt galet, om man inte själv kan ge ett argument som säger att det inte kan vara på detta vis.

Jörgen kan ju omöjligt ha vetat att flickan bodde just på denna plats i Kina och dessa bilder han fick i huvudet, var kom de ifrån?


Jag tror de finns en ande i alla enskilda människor.

Varje människa har en ande inom sig, ett inre väsen, en aura. En människa kan antingen ha en maskulin ande eller en feminim ande inom sig. Men det behöver inte vara så, det kan också vara en mix av en maskulin och feminim ande. Man kan i vissa fall när man träffar folk se vilket sorts ande/andar just den personen har inom sig. Jag tror att om man under sin livstid är en "dålig" människa kommer man i sitt nästa liv få stå för det, men har man däremot varit en "bra" människa kommer man ha glädje och vinning av det efter livet, för själen försvinner aldrig ur oss, möjligen gör personen det, men aldrig själen.


Och dessa science fiction filmer under 40-50talet då man i fantasin byggde en konstruktion som skulle ta människor till månen.

Var det någon som redan då visste att om 50-60 år skulle man kunna ta sig till månen på detta sätt i verkligheten?

/Axel


RSS 2.0